Torsdagens Engelska uppgift!

Hello!
I am going to do the daily exercise, but I hope that I don't have to write in english. Okey let's change to Swedish... Hej!
Engelska används faktiskt en hel del här på Empire, en stor anledning till det är för att det är ett internationellt företag, det finns bland annat i Norden och Baltikum-länderna. För att komma med några konkreta exempel på detta så finns det bland annat en flik på hemsidan som heter Investor Relations, vilket jag faktikst skulle kunna tycka vore bättre om den översattes till svenska eftersom det går att välja vilket språk man vill ha när man besöker hemsidan. Även de anställdas huvuduppgift har engelska namn, t.ex: Sales Manager, Marketing Manager och Logistic & Purchasing. Det finns även många på jobbet som pratar andra språk och nu när jag sitter i receptionen så har Emilia förklarat att det ibland ringer folk som pratar engelska. Därför har jag bland annat fått ett dokument som heter Colin's international alphabet som hjälper till om någon pratar otydligt och man behöver bokstavera ett namn.

Men när man som allra mest använder engelska måste vara när man pratar om deras produkter de säljer, alla har engelska namn, Babyliss for men eller Soda Stream. You name it!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Kul! Hoppas att några ord fastnar!

2011-02-10 @ 17:43:48
URL: http://enpraktik.skolbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0